Velkommen til GRK!

Stort tak til vores sponsorer ved Sydjysk Mesterskab d. 31 Juli – 2. August 2020!

Støt vores sponsorer, de støtter os!

Klubtøj med GRKs logo kan købes her:
F-sprot.dk

Vi gør opmærksom på, at Esbjerg SportsRideCenter har ledige bokse i den renoverede stald, Guldagervej 58 og i stalden på 73. Opstaldning kræver medlemskab af GRK. For nærmere information kan Hans Grønbjerg kontaktes på tlf. 23480817

4 thoughts on “Velkommen til GRK!

1. Hej min datter på 4 år ønsker Virkelig at begynde til ridning igen. Hun har gået lidt til det for 3 måneder siden. Har i nogle trække hold eller sådan noget ?
    Mvh Dorthe cortzen

2. Hej Dorthe.
    Jeg vil bede dig kontakte Helene, vores underviser. Hun har det største overblik over holdene.
    Mød gerne op en eftermiddag ude hos os, eller kontakt hende via SMS på 27573758.
    Vh. Anita, sekretær

3. Hej😊

Skriver da jeg står og skal finde elevplads fra august(eller senere på året)og ville høre om jeg kunne være ved jer…sender medglæde ansøgning hvis dette kunne være i jeres interesse.

Mvh Camilla Andersen Damm

4. Hej Camilla.
    Jeg vil bede dig kontakte Hans, staldens daglige leder. Du kan kontakte ham via. tlf. på 23450817.
    Vh. Silje