Velkommen

Tak til vores gode sponsorer ved De Sydjyske Mesterskaber individuel i dressur og spring

Velkommen
Guldager Rideklub vil hermed byde velkommen til officials, ryttere, sponsorer og tilskuere til de sydjyske mesterskaber individuel i spring og dressur d. 27-29 maj 2016.

Vi håber at klubben kan danne ramme om et rigtig godt stævne – både sportsligt og socialt.

GRK har en trofast skare af frivillige hjælpere, der med deres engagement og velvilje, gør det muligt at afholde dette stævne. En STOR tak til dem.

Vi glæder os til at se Jer – og håber på et godt stævne med glade ryttere og heste. Vel mødt.

GRK’s stævneudvalg

Stævnets tekniske deligerede

Spring: Betiina Theresse Pedersen – 28492921

Dressur: Lisbeth Jespersen – 40444349

Vejledning til stævnedeltagerne

Stævnet afholdes på Guldager Rideklub, Guldagervej 73, 6710 Esbjerg.
DRF’s reglement og bestemmelser er gældende.
Sekretariatet: Henvendelse før stævnet kan ske via mail: grkstaevne@gmail.com,
Under stævnet tlf.:
Spring: 26669138
Dressur: 23992183

DER KAN IKKE BENYTTES DANKORT PÅ STÆVNEPLADSEN!!!!
Startlister: Vil kunne ses på live.rideforbund.dk torsdag inden stævnet. Klasserne afvikles fortløbende, rytterne bedes selv holde sig opdaterede.

ID-bevis, vaccinationskort og medlemsbevis: Skal kunne forevises på forlangende.

Stævnenumre: Man skal selv sørge for synligt stævnenummer, ekvipager der ikke bærer stævnenummer vil blive nægtet start.

Opvarmning:
Spring:
Udendørs på græsbane
Dressur:
Udendørs på sandbane

Doteringer: Doteringer betales kontant
Cafeteria: Vil være åbent under hele stævnet. Medbragt mad må ikke nydes i rytterstuen.

Opstaldning: Der vil være mulighed for at leje enkelte bokse. På time basis 100 kr. pr time.
Kontaktperson til stævnebokse: Charlotte Kikkenborg: 23347506

Stævnesmed: Berger’s Beslagssmedie 23224865

HUSK AT AFLEVERE SPEAKERSEDLER I SEKRETARIATET I GOD TID!

Forsikringer: GRK påtager sig intet ansvar for skader, tyveri eller lign. i forbindelse med stævnet.

Oversigt over

Guldager Rideklub

Luftfoto

Speakerseddel til Sydjysk Mesterskab 2016
Afleveres på stævnedagen, i dressur- eller springsekretariatet.
Speakerseddel – SJM 2016

Tilmelding til GKRs ridelejr er snart tilgængelig på klubmodul.
Invitationen kan ses under Aktiviteter -> Ridelejr
Kom frisk! :o)

Billeder fra stævnet 24-25 oktober kan ses og købes her:

Klubben ønsker Hans Grønbjerg tillykke med de 50 år.
Endvidere ønskes også Esbjerg Sportride Center tillykke med dets 15 års jubilæum.

Vi gør opmærksom på, at Esbjerg SportsRideCenter har ledige bokse i den renoverede  stald, Guldagervej 58 og i stalden på 73. Opstaldning kræver medlemskab af GRK. For nærmere information kan Hans Grønbjerg kontaktes på tlf. 23480817.