Velkommen til GRK

Tak til vores sponsor der støtter os med flotte gaver, til vores C-stævne den 2.-3. september i dressur og spring!

Esbjerg SportsRideCenter er i samarbejde med Guldager Rideklub er i gang med at opføre ny ridehal!
Forventes at stå færdig til november 2017.

Arrangørerne af ridelejren 2017 takker:
Tarp Bageri for snobrøds dej
Hjerting Bageri for rundstykker
Vagn Tønder Malerfirma A/S for flotte gaver til vores søndags bingo

GRK takker for et godt påskestævne den 13. & 14. april.
Vi givet et STORT tak til vores hovedsponsor:

FIRST STOP SÆDDING

First Stop Sædding sørger for dejlige sponsorgaver til de placerede ryttere. Vores dygtige dommere/banedesigner vil også blive forkælet med gavekort og minsandten om der ikke også bliver trukket lod om nogle gaver blandt vores fantastiske hjælpere under stævnet.
Tusinde tak til First Stop Sædding for støtten.

KLUBTØJ
Guldager Rideklub har indgået et samarbejde med F-Sport, hvor alle har mulighed for at bestille klubtøj med klubbens logo. Priserne er incl. moms og logo (tryk med navn kan tilvælges mod merpris). Leveres fragtfrit ved køb over kr. 400,-

STORT ØNSKE
Vi mangler 1-2 voksne personer, som kunne tænke sig, at søge sponsorer til vores klubtøj, så der kommer mere reklame på klubtøjet og prisen reduceres yderligere for den enkelte medlem.

Hører gerne fra dig‼️?

På vegne af GRK’s bestyrelse
Lene Due
F-sport – Klubtøj GRK

Vi gør opmærksom på, at Esbjerg SportsRideCenter har ledige bokse i den renoverede  stald, Guldagervej 58 og i stalden på 73. Opstaldning kræver medlemskab af GRK. For nærmere information kan Hans Grønbjerg kontaktes på tlf. 23480817.