Kunne du tænke dig at gå til ridning?

Kunne du tænke dig at gå til ridning
Hvis du godt kunne tænke dig at gå til ridning, men du er ikke helt sikker på om det er noget for dig – så er det en god ide at komme til en prøvetime.

En gratis prøvetime
Har du aldrig redet før, eller kun har redet et par gange, så er du meget velkommen til at komme og få en gratis prøvetime.

Kom en eftermiddag fra mandag til torsdag, og snak med vores ridelærer, for at finde et tidspunkt der passer til dig.

Hvilket udstyr
Når du kommer til prøvetime er det en godt at have bukser på som er lavet af noget blødt stof og som er tæt siddende eks. leggines – og eventuelt et par handsker.
Desuden skal du have en hjelm, og støvler med hæl (så du ikke kan få foden igennem bøjlen). Vi har en hjelm du kan låne.

Når du er startet anbefaler vi, at købe ridebukser med fuldskind eller fuldgrip, ridestøvler, ridehjelm med den nye VG1 godkendelse og en sikkerhedsvest.

Hvad gør jeg
Det er en god ide at komme 15 minutters tid før holdstart og finde ridelæreren, for at høre om der er plads til at du kan få en prøvetime (eller kom op i stalden og find en der kan hjælpe dig) så finder ridelæren en hest/pony du kan prøve.

Når du er startet
Når du kommer til din ridetime må du forvente at skulle strigle og sadle ponyen/hesten op. Derfor nytter det ikke at komme 10 minutter før timens start.
Husk – at strigle ponyen/hesten ordentligt og at rense hovene.
Efter timen vasker du bidet på hovedtøjet og hænger det og sadlen på plads i sadelrummet.
Opdager du et sår på ponyen/hesten, skal du meddele det til ridelæreren.
Hvis du ikke har strigler med, så er der nogle låner strigler specielt til elevhestene, som findes i det lille sadelrum.
Er du i tvivl om hvordan man sadler ponyen/hesten op, så spørg endelig nogle af de andre ryttere, for det er vigtigt, at udstyret ligger korrekt på ponyen/hesten.

Hvert hold sørger også for at feje staldgangen inden man går i hallen, så der er pænt i stalden.

Starte til ridning
Når du har aftalt med ridelæren, hvilket hold du vil ride på, skal du meldes ind på et hold via klubmodul på: http://guldagerrideklub.klub-modul.dk/cms/TeamOverview.aspx

Husk både at tilmeld dig holdet og medlemskab.

Hvad koster det
Når du går til ridning, skal du betale klubmedlemsskab og et månedligt kontingent.
Priser for undervisning finder du på en anden hjemmeside – http://guldagerrideklub.klub-modul.dk se ’Priser og kontigent’.

Hvis du ønsker at stoppe på dit hold, skal du sende en mail til Luise med din opsigelse: luise-hans@bbsyd.dk  – der er en måneds opsigelse.