Om GRK

Guldager Rideklub (GRK) er en klub for alle, vi er ca. 220 medlemmer fra nybegyndere til konkurrenceryttere med tilbud til aktive børn og voksne.

Klubben har lejet sig ind i Esbjerg SportsRideCenters (ESRC) faciliteter, ejet af familien Grønbjerg. GRK har til huse på Guldagervej 73.

Opstaldning af privatheste aftales og afregnes med Esbjerg SportsRidecenter. Elevhestene er ejet af Esbjerg SportsRideCenter, men al afregning af ridning på disse foregår via GRK.

Elevhestene står på nr 73, hvor også holdundervisningen foregår.

Guldager Rideklub er medlem er Dansk Ride Forbund (DRF) og følger deres regler for sikkerhed, stævner m.m.

Der er gode muligheder for ridt i naturen. Vi har mulighed for en lang tur og har 30 min. roligt ridt til fantastiske Marbæk med både skov og strand.

Guldager Rideklubs bestyrelse samarbejder med diverse udvalg om:

• Spring og dressur
  • Konkurrenceryttere
  • Elevafdeling
  • Klub- og distriksstævner
  • Ryttermærker (teori)
  • Sociale arrangementer

Herunder er der eksempler på sociale arrangementer:

• Ridelejr: fredag til mandag på Guldagervej 73 – altid første weekend i skolesommerferien
  • Fastelavns- og julearrangement
  • Sommerudflugt: de seneste år har vi været på besøg hos Gardehusarregimentet, De Kongelige Stalde i København og i Djurs Sommerland
  • Videoaftener

Herudover er der fællesspisning i rytterstuen hver onsdag for både ryttere og forældre. Disse aftener er specielt med til at skabe relationer mellem ryttere og forældre.

Klubbens aktiviteter er drevet af frivillig arbejdskraft, og der er en forventning om at alle, både ryttere og forældre, giver en hånd i forbindelse med de forskellige arrangementer. Man kan f.eks. hjælpe med:

• Indkøb og hjælp i cafeteriet
  • Opsætning og nedtagning af springbane
  • Hjælp på bane eller i dommertårne
  • Rengøring af toiletter og rytterstue
  • Ridelejr

Læs mere i vores velkomstfolder her: VELKOMMEN TIL GRK