Undervisning

Guldager Rideklub tilbyder undervisning i dressur og spring, både eneundervisning eller hold, ved berider Hans Grønbjerg.
Elevundervisning i dressur og omgang med hesten elevhold på elevhest eller egen hest, ved Helene Ilsøe.

Se mere under undervisere.

Tilmelding til undervisning foregår via klubmodul.

4 thoughts on “Undervisning

1. Hej
    Jeg har en søn på 13 der godt kunne tænke sig at gå til ridning og starte på et nybegynder hold han kan alle ugens dage dog ikke i weekenderne vil høre om i har plads

2. Hej Susanne.
    Jeg vil bede dig kontakte Helene, vores underviser. Hun har det største overblik over holdene.
    Mød gerne op en eftermiddag ude hos os, eller kontakt hende via. SMS på 27573758.
    Vh. Silje

3. Hej min datter på 4 år ønsker at gå til ridning hvor der er mulighed for at blive trukket rundt.
    Er det muligt ude ved jer ? Hun har gået til ridning før.
    Mvh Dorthe cortzen

4. Hej Dorthe.